Logo

Здружение на инфектолози

на Република Северна Македонија

image

Здружението на инфектолози со своите активности ја продолжува позитивната традиција на средби, размена на идеи, искуства и знаења.
Од 2023 година ЗИМ е асоцијативна членка на ESCMID-Европското Здружение за клиничка микробиологија и инфективни болести.

Се надеваме дека оваа страница ќе Ви биде од корист како извор на информации на стручен и колегијален план.

Срдечен поздрав!Download PDF
Learn more


Пријавете се за да добивате информации на меил!

...

Copyright © 2023 · All Rights Reserved · trench